Familiebadeferie

En familietur til Mallorca. Juni 2012

 

Anders og jeg havde stadig Mallorca til gode, da Rikke og Christian en aften ringede og spurgte, om vi ville med dem og Agnete, 4 år og Anne, 2år. Det har aldrig været let for mig at lokke Anders på en decideret badeferie, som dette jo var, men da jeg råbte forslaget ind til ham i stuen, var der ingen betænkningstid… ”JA”, lød det prompte. Jeg, Charlotte, havde haft min sidste arbejdsdag på Klinisk Kemisk Afdeling THG og var i gang med at afvikle mine feriedage, så jeg kunne jo smutte af sted, hvornår det skulle være. Den 15. juni tog vi toget  til Kastrup og overnattede på et hotel ved lufthavnen, da flyet lettede tidligt om morgenen. Ved check in mødte vi vores dejlige lille familie, med et par glade og forventningsfulde småpiger og ditto forældre.

Denne gang har vi ikke skrevet dagbog.

Vejret var perfekt. De unge vågnede altid før os, så Christian eller Rikke hentede hver morgen morgenbrød og en frisk E-Avis. Vores værelser lå side by side, så så snart pigerne hørte liv inde fra os, kom de på banen, og det var bare så hyggeligt. Man vågner hurtigt med sådanne et par oplagte piger ved sengekanten.

Vi lejede en bil for et par dage, men det endte med, at det var Anders og mig, der futtede rundt og kikkede på oplandet, da Agnete ikke var kørestærk.

Vi tilbragte nogle pragtfulde dage på den meget børnevenlige strand. Vandforholdene var perfekte for både børn og voksne. Anders, som jo ikke er en bader, fandt sig et par steder, hvor han kunne sætte sig med sin avis eller bog + en pilsner ikke længere væk, end at pigerne kunne smutte hen til ham og få en is. Anders og jeg nød begge meget at have pigerne på så tæt hold. Alle slappede af og nød ferien og hinandens selskab. Det vil vi gerne gentage. Vi fandt et par restaurenter, som var dejlige ogde blev begge besøgt nogle gange. Så efterhånden kendte de os, når vi vendte tilbage, vi fik perfekt mad, drikke og en perfekt betjening af veloplagte tjenere,

 

| Svar

Nyeste kommentarer

16.03 | 17:07

Dejligt at se Cargo og Jeres hund da den ikke var så stor, altså hunden Menge gode hilsner herfra Mig, GøjeFar Per

03.08 | 18:45

fornem fugl det må man sige

24.10 | 17:57

Så er bog nummer to på gaden. Det er spændende for os. Vi håber selvfølgelig på en god modtagelse.

09.01 | 22:54

9/1 2012.Jeg håber snart, at jeg får stunder til at fortsætte med min hjemmeside, det skal nok komme. Charlotte